Pizza Pronto

Pizzabezorger Luigi zal op donderavond 11 juli, tijdens Doesburg Binnenste Buiten, de pizza’s komen bezorgen!

“Had oe kebeld? Dat was kiesteren.
Toen eb iek gezegd: Iek kom eraan. Alora: ier ben iek!”

Jeffrey Koerhuis

Een kind aan huis tijdens Doesburg Binnenste Buiten!

Jeffrey Koerhuis is al sinds zijn zevende bezig met theater en entertainment. Met André van Duin als grootste inspiratie bron, zal het geen verrassing zijn dat hij zich heeft gespecialiseerd in het spelen van diverse komische typetjes. Daarnaast passeren ook acteer-, presentatie-, zang- en cabaretklussen regelmatig de revue.

De Bankman

Op ‘De Bank’ is plek voor iedereen.
Een openhartige ontmoeting met een bijzondere clown die allesomvattend improvisatie theater brengt. Om zich heen kijkend, op zoek naar passend gezelschap om een geintje mee uit te halen. Durf jij naast deze clown plaats te nemen? Laat je verrassen door zijn interactie op ‘De Bank’ tijdens DBB op donderdagmiddag 11 juli.

Troubadour Gery Groot Zwaaftink

Tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, dit jaar op donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli, zal Troubadour Gery Groot Zwaaftink een welkome gast zijn tijdens dit grootse evenement.
Een troubadour met hart en ziel muzikant, troubadour en verhalen-verteller.

Jumbo de Olifant

Deze levensgrote pluche olifant zal op donderdag 11 juli, tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, vrolijk door het publiek paraderen op zoek naar gein en avontuur. Zijn begeleiders hebben de grootste moeite om deze drie meter hoge viervoeter in bedwang te houden. Hij vind het leuk om Jan en alleman te laten schrikken, maar toch is Jumbo heel lief voor kinderen.

Sway Pole

Op donderdag 11 juli om 11.00 uur een spectaculaire opening van de Braderie!

Zotte Antje

Een prachtige act vereeuwigd in verweerd koper, dat verrast en ontroerd!